Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Οι παράλληλοι δρόμοι των δυο μεγαλομέτοχων!!

Η… παρέλαση σεναρίων για το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ συνεχίζεται και όλα δείχνουν πως θα είναι… μακρύτερη ακόμα και απ’ αυτή που γίνεται στην Πανεπιστημίου την 25η Μαρτίου. Μετά τις… αναζητήσεις του Νικολαϊδη και την φήμη περί επαναδραστηριοποίησης του Χατζηιωάννου (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει), ήταν η σειρά της υπόθεσης Δαλακούρα να βγει ξανά στην επικαιρότητα. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια υπόθεση που έχει βάση. 

Το ThePlayer πριν από περίπου δυο εβδομάδες έγραψε για την προσέγγιση που είχε κάνει ο Δαλακούρας στον Πέτρο Παππά, αλλά και την προσπάθεια του επιχειρηματία να συστήσει μια ομάδα επιχειρηματιών η οποία θα εμπλακεί με τα κοινά της ΑΕΚ. Όπως και τότε είχαμε γράψει, η προσπάθεια αυτή βρισκόταν σε προκαταρκτικό στάδιο. Σίγουρα αφορούσε το τέλος της σεζόν, αλλά δεν είχε ξεκαθαριστεί αν οι προθέσεις αφορούσαν είσοδο στην μετοχική ομάδα ή αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Ζήτημα που υφίσταται ακόμα και τώρα.

Ωστόσο υπάρχει και ένα ακόμα, ενδεχομένως σοβαρότερο ζήτημα, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στην συγκεκριμένη προσπάθεια, αλλά και σ’ οποιαδήποτε άλλη. Αυτό έχει να κάνει με τους… παράλληλους δρόμους στους οποίους φαίνεται πως κινούνται οι δυο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ και επί της ουσίας οι δυο ιδιοκτήτες της. Ο Πέτρος Παππάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Και κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή, με επαφές με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Δαλακούρα. 

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νοτιάς μπορεί να έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως σηκώνει μόνος του το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ, αλλά δεν έχει πει ποτέ πως θέλει να αποχωρήσει. Θα συζητούσε το ενδεχόμενο για έναν «συμπαίκτη» στην μετοχική σύνθεση, αλλά μέχρι εκεί. Επομένως οι δυο μεγαλομέτοχοι, κινούνται για το μέλλον της ΑΕΚ σε δρόμους παράλληλους. Για να προχωρήσει όμως οποιαδήποτε λύση, θα πρέπει να οι δρόμοι αυτοί να… συναντηθούν. Να υπάρξει κοινή συνιστώσα για τους δυο ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Κάτι που προς το παρόν, δεν διαφαίνεται.  
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: