Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ανέβασε τους τόνους ο Ριο


Μπηχτή και πάλι… μπηχτή από τον Ριο Φέρντιναντ στην ομάδα της Σίτυ και σε ότι αφορά τον τρόπο που υποδέχονται τις αλλαγές εν ώρα αγώνας, όσο και το σεβασμό στο πρόσωπο του... Μαντσίνι.

Ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» επεσήμαινε σχετικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου:


«Στην ομάδα μας δεν βλέπεις κανέναν όταν βγαίνει από το παιχνίδι να δυσαρεστείται, ούτε να πηγαίνει στον πάγκο και να είναι μελαγχολικός. Αυτό πηγάζει από τον σεβασμό που έχουμε για τον προπονητή μας, τον ίδιο τον σύλλογο και τους ανθρώπους που υπήρξαν πριν από σένα και τον εκπροσώπησαν. Στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες δεν υπάρχουν κλίκες.


Ο ένας εύχεται στον άλλον καλή επιτυχία, ακόμα και αν παίζει στη θέση του. Αυτό ακριβώς είμαστε στην Γιουνάιτεντ. Είμαστε όμως και μια ομάδα που έχει τον χαρακτήρα να μην εγκαταλείπει κανένα παιχνίδι.


Για το παιχνίδι με την  Σίτυ θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να μην σταθούμε στην τελευταία τους ήττα στο  Άνφιλντ για το πρωτάθλημα.


 Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα και έχουν φέρει πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην ομάδα τους. Δεν θα τους υποτιμήσουμε. Άλλωστε, δεν θέλω να αποσυρθώ χωρίς να έχω ένα κύπελλο Αγγλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: