Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μπίρδας: «Ικανοποητικό το αποτέλεσμα»

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκπροσώπησαν τον «δικέφαλο» στην χθεσινή εκδίκαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την έφεση που είχε κατατεθεί για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Λάμπρος Μπίρδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis.
«Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Στόχος ήταν η εφαρμογή της νομιμότητας. Να μην υπάρχει τιμωρία με υποτροπή. Το αρχικό πρόστιμο ήταν πολύ μεγάλη, αλλά καταφέραμε και το μειώσαμε», σημείωσε αρχικά για να προσθέσει:
«Η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα δεν έγινε δεκτή από το διατακτικό. Ο μόνος λόγος ήταν να τιμωρηθούμε με υποτροπή. Εάν γινόταν δεκτή ο ΠΑΟΚ κινδύνευε με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών».
«Από νομικής πλευράς, επειδή είμαστε τιμωρημένοι σε όλο τον πειθαρχικό κώδικα θα πρέπει να είναι όχι μόνο προσεχτικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους επόμενους αγώνα, αλλά να έχουν… τα μάτια του 14. Εάν γίνει κάτι θα είμαστε σε πολύ δύσκολη νομικά θέση», κατέληξε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: