Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

«Καρφιά» του Μουρίνιο για Μπαρτσελόνα και διαιτησία

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πέρασε στους «4» του Champions League με δύο νίκες κόντρα στην Τότεναμ, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος άρχισε τα... mind games εν όψει των τεσσάρων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα και πέταξε τα «καρφιά» του.

Συγκεκριμένα ο Μουρίνιο άφησε αιχμές για εύνοια των «Μπλαουγκράνα» από τους διαιτητές… «Έχει μεγάλη σημασία για μας να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες. Για κάποιο λόγο πάντα παίζουμε με έναν παίκτη λιγότερο απέναντι στην Μπαρτσελόνα Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και όταν παίζει καλά πρέπει να της βγάζεις το καπέλο, αλλά κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά. Εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το θέμα με τις κάρτες κι έτσι χάσαμε τον Καρβάλιο για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών».

Για την πρόκριση είπε: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Είμαστε μια νεανική ομάδα, χωρίς πολλή εμπειρία και εξελισσόμαστε διαρκώς, αλλά πιστεύω πως είναι φυσιολογική η παρουσία μας στην τετράδα. Αρμόζει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Ρεάλ».

Τέλος στάθηκε και στα σενάρια που θέλουν τον Ρονάλντο να πηγαίνει στην Μίλαν: «Τίποτα δεν αποκλείεται στο ποδόσφαιρο, αλλά θα χρειαζόταν μία τρελή πρόταση για να συμβεί αυτό. Μόνο ο πρόεδρος μπορεί να πει αν πωλείται ο Ρονάλντο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: