Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χειρουργήθηκε ο Αραμπατζής!!

Σε επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος υπεβλήθη, σήμερα, 14/04, ο Νίκος Αραμπατζής. Δεν άλλαξε τίποτα στο θέμα των τραυματιών ενόψει ΑΕΚ.
Ο έμπειρος αμυντικός του Ηρακλή χειρουργήθηκε σήμερα (14/4) ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, από το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα λάβει εξιτήριο αύριο, καθώς σήμερα θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους. Ο Νίκος Αραμπατζής, για λίγες μέρες θα αναρρώσει στο σπίτι του και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την πορεία αποκατάστασης, την οποία ακολουθεί τον τελευταίο καιρό ο (ομοιοπαθής, ως προς τον τραυματισμό) συμπαίκτης του, Γιώργος Κατσικάς.

Χωρίς επιστροφές
Στα της προετοιμασίας για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, δεν άλλαξε κάτι ως προς τα δεδομένα των ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, από τους εκτός προγράμματος ποδοσφαιριστές, επέστρεψε σε πλήρεις ρυθμούς ο Ντάνι ο οποίος, ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής.

Οι ‘κυανόλευκοι’ θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο, Πέμπτη 15/04, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με προπόνηση στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: