Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μεγάλη Τρίτη ανοίγει ο φάκελος για Ηρακλή

Ο σκόπελος με τον Χρήστο Μπούρμπο ξεπεράστηκε και αυτή την φορά. Οι «κυανόλευκοι» έχοντας επικοινωνία με τον παίκτη κατάφεραν να συμφωνήσουν με τον ποδοσφαιριστή ώστε να ην υπάρξουν προβλήματα . Όπως είναι γνωστό ο δικηγόρος του παίκτη είχε ενημερώσει ότι θα κατέθετε αίτημα στην επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με την μη τήρηση της συμφωνίας και θα ζητούσε ακόμα και αφαίρεση βαθμών αν δεν τακτοποιουνταν μια οφειλή ύψους 35.000 ευρώ. Τελικά βρέθηκε λύση και έτσι το θέμα έκλεισε θετικά για τους «κυανόλευκους» χωρίς να υπάρξουν παρενέργειες. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για το θέμα της δανειοδότησης από την στιγμή που μέχρι τις 31 Μάρτιου ήταν τακτοποιημένος και η οφειλή υπήρχε από τις 4 Απριλίου.
Την Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει ο φάκελος του Ηρακλή από την επιτροπή της αδειοδοτησης. Ήδη στην Μίκρα έχουν ενημερωθεί από την ΕΠΟ και οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα κατά την εξέταση της αδειοδότησης θα υπάρχουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ προκειμένου να δώσουν οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Γενικά στην Μικρα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θεωρούν ότι η ομάδα βρίσκεται πιο κοντά στο θέμα της αδειοδότησης και θα κατάφερε να πάρει το πιστοποιητικό για την επόμενη σεζόν.
Από την στιγμή που θα γίνει αυτό θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας που είναι κυρίως αγωνιστικής φύσης. Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να ξεκινήσουν το ξεκαθάρισμα του ρόστερ ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα.
Παράλληλα θα ασχοληθούν και με ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις επιθέσεις που δέχεται η ομάδα αυτό το διάστημα. Γιατί στην δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλουν να ανοίξουν άλλα μέτωπα και θα περιμένουν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: