Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τους «καίνε» πλέι-οφ και τεχνικός διευθυντής!!

Οι περικοπές συμβολαίων που ακούγεται ότι θα γίνουν, τα ξενύχτια και η γενικότερη εικόνα αδιαφορίας που εκπέμπει η ομάδα, η διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα, δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στον Παναθηναϊκό. Υπό άλλες συνθήκες στα εφετινά πλέι-οφ, οι πράσινοι θα ήταν το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που θα υπάρχει, αλλά και της κατάστασης των υπόλοιπων βασικών διεκδικητών της προνομιούχου θέσης. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν αποπνέουν υγεία και δυναμική, άρα μόνο αν αυτοκτονήσει θα μείνει εκτός προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ το ΔΥΝΑΤΟ και ΥΓΙΕΣ τριφύλλι.

Εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα. Βλέπετε εσείς να επικρατεί καλό κλίμα στην Παιανία, να έχουν όρεξη στους αγώνες οι παίκτες, να γουστάρουν που αγωνίζονται τον τελευταίο καιρό; Εμείς όχι. Ακούνε και όλα αυτά για τις (αναγκαστικές) πωλήσεις, τις περικοπές στα μεγάλα συμβόλαια και αρχίζουν να ανησυχούν.

Σίγουρα θέλουν να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η ψυχολογία τους δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και αυτό προβληματίζει τους διοικούντες, οι οποίοι καίγονται να διεκδικήσει ο σύλλογος την είσοδο του στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει μία ελπίδα να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ, αυτή λέγεται «τα λεφτά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ». Εκεί όντως θα υπάρχει μεγάλη ανάσα. Αλλά αν η ομάδα παρουσιάσει στα πλέι-οφ αυτή την εικόνα, φοβούνται στην διοίκηση ότι δεν θα προλάβει το τρένο και θα δώσει μάχες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή

Ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί πολύ τον Γόντικα, πέραν φυσικά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, είναι και αυτό του τεχνικού διευθυντή. Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους έχουν φτάσει σε ένα σημείο, όπου πλέον δεν χρειάζεται άλλο...κάστινγκ, αλλά απόφαση από τη διοικούσα επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιο πιθανός να διαδεχθεί τον Κάρλος Φρέιτας, δεν είναι κανένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί, αλλά ένα όνομα έκπληξη.

Ο Βέλιτς είναι καλή περίπτωση, όμως δεν τον θέλουν αρκετά μέλη του Δ.Σ. Ο Ζήκος έχει γνώσεις και διασυνδέσεις, απλά δεν τον θέλουν οι σκληροπυρηνικοί Παναθηναϊκοί. Για τον Βρύζα ισχύει το ίδιο, με τη διαφορά ότι δεν του εγγυάται κανείς καλό συμβόλαιο, έτσι ώστε να αφήσει την Εθνική. Τι μένει λοιπόν; Κάποιος που να μη θέλει πολλά χρήματα και να έχει όρεξη και στήριξη από όλους. Δηλαδή κάποιος κοινής αποδοχής. Σε λίγο καιρό θα μάθουμε τα αποτελέσματα των επαφών του Γόντικα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: