Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Έπεσαν οι μάσκες!

Σε μία παρωδία άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε το ενδιαφέρον του Θεόφιλου Φαγαδάκη για την ΠΑΕ ΟΦΗ!

Πρωταγωνιστές της, ο ίδιος ο κ. Φαγαδάκης, που έκανε την εμφάνισή του στο Ηράκλειο για να προσκομίσει ένα ανυπόγραφο τραπεζικό έγγραφο, αντί του 1 εκατ. ευρώ που περίμενε η κρητική ΠΑΕ και ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος συζητούσε επί 27 μέρες με έναν άνθρωπο που μόνο λύση στο αδιέξοδο δεν έδωσε!

Ιδού πως εξελίχθηκε το χθεσινό φιάσκο…

Ο 42χρονος επιχειρηματίας έφτασε το πρωί στο Ηράκλειο και είχε πολύωρη συζήτηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι του ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν (εκπρόθεσμα…) για να καλυφθούν οι εκκρεμότητες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Ο κ. Φαγαδάκης, όμως, προσκόμισε ένα ανεπίσημο χαρτί ελβετικής τράπεζας που ανέφερε, απλώς, ότι η εταιρεία του, TORSOR, συμφώνησε να δώσει στην ΠΑΕ το ποσό του 1 εκατ. ευρώ…

Οι παράγοντες του ΟΦΗ… τσίνησαν! Αμφισβήτησαν την επιστολή και πήγαν στην Παγκρήτια Τράπεζα για να τη διερευνήσουν. Ο κ. Φαγαδάκης δεν δεχόταν να τους παραχωρήσει ούτε φωτοτυπία της επιστολής και εκείνοι απευθύνθηκαν στην τράπεζα απλά με τον αριθμό της…

Η απάντηση αναμένεται σήμερα, ωστόσο, οι ιθύνοντές της εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για την εγκυρότητά της!
Η όλη διαδικασία, λοιπόν, εξελίχθηκε σε… μπάχαλο, με τον Μαχλά να τονίζει έξαλλος: «…το χαρτί είναι μούφα! Μας έχει κοροϊδέψει (σ.σ. ο Θεόφιλος Φαγαδάκης) Εγώ φταίω που τον πίστεψα και ζητώ συγγνώμη! Μας είπε ότι θα δώσει τα λεφτά και θα εγγυηθούμε εμείς για να τα πάρει πίσω. Και τώρα μας φέρνει αυτό το χαρτί. Νιώθω προδομένος. Αυτό το χαρτί το βρίσκει κανείς στο… Μοναστηράκι. Δεν έχει ισχύ, δεν έχει υπογραφές, δεν έχει σφραγίδες»!

«Πάμε στην τράπεζα να δείτε αν το χαρτί που σας έφερα είναι πλαστό και μετά να με κατακρίνετε», ήταν η απάντηση του Φαγαδάκη, για να πάρει το λόγο ο Γιώργος Στεφανουδάκης: «Αποδείξτε μας ότι δεν είναι φιάσκο αυτή η ιστορία και ότι δεν παίζεται παιχνίδι στην πλάτη του ΟΦΗ»!

«Γιατί δεν μου είπατε ότι δεν μπορείτε από την αρχή; Τι θέλετε επιτέλους; Να πάρετε έργα στην Κρήτη;» συνέχισε ο Μαχλάς και πρόσθεσε: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Είμαι ανίκανος να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Προσπάθησα, χτύπησα πόρτες, αλλά δεν με βοήθησε κανένας»!

Το ζήτημα από εδώ και πέρα είναι τι θα γίνει αρχικά με τους παίκτες, που περιμένουν, μάταια, να πληρωθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: