Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τελειώνει το «σήριαλ» Βαλβέρδε

Στο τέλος του φαίνεται ότι φτάνει το «σήριαλ» που κράτησε του φίλους  του Ολυμπιακού καθηλωμένους πάνω από τις οθόνες του υπολογιστή τους, τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Όπως καταλάβατε, ο λόγος γίνεται για την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο Ισπανός τεχνικός θα συναντηθεί την Πέμπτη (14/04) μετά το μεσημέρι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο στο... λιμάνι.  Κάτι που φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη, με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του, που είδαν τις αντιδράσεις του να πιστεύουν ότι αποφάσισε να φοράει την ερυθρόλευκη φόρμα και την επόμενη σεζόν.

 Επειδή όμως στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ, πάντα υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα  ο Ερνέστο Βαλβέρδε να  δώσει αρνητική απάντηση στον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι προετοιμασμένος και για αυτή την πιθανότητα και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα ενεργοποιήσει την εναλλακτική λύση που φέρεται να είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Πειραιώτικου συλλόγου  περιμένει να ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή για να κοιτάξει και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες. Και δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά, αλλά και οι παίκτες που πρέπει να φύγουν, αυτοί που θα ανανεώσουν, οι δανεικοί και άλλα πολλά. 

Όλα όμως θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους, όταν ολοκληρωθεί η «εκκρεμότητα» του ποιος θα είναι τεχνικός του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Όπως φαίνεται, την Πέμπτη το απόγευμα θα γνωρίζουμε, μπορεί όμως και όχι. Υπομονή μερικές ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: