Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

To πρώτο «ναι»!!

Toν Βαλβέρδε περίμεναν, αλλά ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε πρώτος ότι μένει και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Τι είπαν για την ομάδα οι Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ,
Εκδήλωση με αφορμή την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος οργάνωσε μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η εκ των χορηγών των Πειραιωτών «Hellas On Line», όπου οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου και θα μεταφέρουν τις απόψεις τους στους  φίλους του συλλόγου.
Το gazzetta.gr βρέθηκε στου Ρέντη για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες της Media Day...
Πάντελιτς: «Μένω κατά 99,9 % στον Ολυμπιακό!»

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος τόνισε σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του:
«Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν. Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν έχω άλλη σκέψη. Δεν νομίζω ότι θα φύγω και μπορώ να πω ότι 99,9% θα κάτσω εδώ. Ήρθα εδώ όχι μόνο για τη θάλασσα και τις βόλτες, αλλά για να παίξω μπάλα και να αποδείξω την αξία μου. Ξέρω πως δεν έπαιξα πολύ, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έκανα παραπάνω από ό,τι μπορούσα. Δεν απέδειξε μόνο εδώ την αξία μου, αλλά και στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Αφού δεν έφυγα τον Ιανουάριο, γιατί να φύγω τώρα. Δεν ήρθα να υπογράψω και να φύγω, αλλά για να παίξω εδώ», δήλωσε ο Πάντελιτς.

Για την κατάκτηση του τίτλου είπε: «Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο κόσμος μας πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος με την μπάλα που παίξαμε. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες κακές, όμως καταφέραμε να αφήσουμε όλους τους αντιπάλους μας πολύ πίσω μας».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό είπε:«Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε μεγάλο ρόλο σε αυτή τη συζήτηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να πω, δεν θα αλλάξει κάτι».

Ιμπαγάσα: «Να μείνει ο Βαλβέρδε...»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την πλευρά του, τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του προπονητή. Θέλουμε όλοι να μείνει, γιατί τα καταφέραμε πολύ καλά μαζί του, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα τα πήγαινε περίφημα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εργαζόταν», τόνισε ο Αργεντινός μέσος, ενώ για τη φημολογία πως ο Έκτορ Κούπερ είναι έτοιμος να αναλάβει αν ο Βάσκος προπονητής δεν παραμείνει στη θέση του, είπε:

«Αν φύγει ο κόουτς κι έρθει ο Έκτορ Κούπερ θα είναι επίσης σημαντικό, γιατί πρόκειται επίσης για έναν ικανότατο προπονητή, που έχει εμπειρία από την Ελλάδα με τον Άρη. Όμως όλα αυτά είναι υποθέσεις».

Για την ανάδειξή του σε MVP του φετινού Ολυμπιακού είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όλοι οι συμπαίκτες συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ θέλω πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν, ο «Κάνιο» ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολη η επόμενη χρονιά. Θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Το Champions League είναι ένα όνειρο, ένα μεγάλο βραβείο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εγχώριες υποχρεώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: