Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

«Υπερπροσπάθεια για τον τίτλο»

Για τη σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού, τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας και το στόχο της κατάκτησης του τίτλου, μίλησε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Στεφάν Ντεμόλ:

«Μετά από μια μεγάλη νίκη είναι πολύ ωραία να ζεις την επόμενη εβδομάδα. Ξεκινήσαμε με πρόγραμμα αποθεραπείας και μετά είχαμε ωραίο δείπνο όλοι μαζί. Παρόλο που το κλίμα ήταν καλό, τώρα έγινε καλύτερο. Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρχε παραπάνω πίεση και στρες καθώς πηγαίναμε προς το τέλος της σαιζόν. Μετά απ' αυτή τη νίκη επέστρεψε η εμπιστοσύνη στους παίκτες. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζαμε τους πρώτους μήνες επέστρεψε στην ομάδα μας. Αλλά αυτή η νίκη κατά του Λεβαδειακού είναι πολύ καλή μόνο αν συνοδευτεί με νίκη επί του Θρασύβουλου. Είμαι χαρούμενος διότι γράφτηκε κατά κόρον ότι οι παίκτες προσπαθούν να τελειώσουν τη σεζόν πρωταθλητές».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο τόνισε: «Θυμάμαι το παιχνίδι του α' γύρου στη Φυλή, ήταν δύσκολο παιχνίδι με νίκη στα τελευταία λεπτά με γκολ, του Σιαλμά σε ασίστ του Βαγγελή. Άκουσα και πληροφορήθηκα τι συμβαίνει στην ομάδα του Θρασύβουλου με αποχή από τις προπονήσεις αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι παίκτες του Θρασύβουλου έχουν κίνητρο για να πάρουν καλό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα στην ομάδα ανέφερε: «Οι Πάντος και Μιχαήλ είναι εκτός μάχης λόγω τιμωρίας και ο Στάθης κάνει ειδική θεραπεία στο χέρι του στην Αθήνα για να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση. Ο Βάντερσον χτες έκανε μία ένεση και δεν μπορούσε να κάνει σήμερα προπόνηση. Θα δούμε πως προχωρά η θεραπεία του για να ξέρουμε πότε θα ενταχτεί στην ομάδα. Επέστρεψε στην κανονική ροή προπονήσεων ο Μπουχάν. Φυσικά χρειαζόμαστε τη νίκη με Θρασύβουλο για να δώσουμε κάποιες μέρες ρεπό στους παίκτες να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους».

Καταλήγοντας ο Στεφάν Ντεμόλ υπογράμμισε: «Οι τρεις τελευταίοι αγώνες μετά το Θρασύβουλο δεν θα είναι εύκολοι, οπότε να κάνουμε μια καλή νίκη με Θρασύβουλο για να κάνουμε καλό Πάσχα και μετά να κάνουμε την υπερπροσπάθεια για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε αναφορικά με:

Αν υπάρχει ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών στα τελευταία παιχνίδια: «Εγώ δεν είδα να υπάρχει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στο 100% όλοι οι παίκτες, αλλά στο ματς με Λεβαδειακό δεν ήταν κανείς παίκτης εκτός φόρμας. Παρακολουθώ τις προπονήσεις και τις επιδόσεις των παικτών και όταν κάποιοι παίκτες δεν είναι σε καλή φόρμα γίνονται αλλαγές».

Για δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας ότι υπάρχουν κακές σχέσεις με τον Σκούφαλη απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα κακής συνεργασίας και κακής σχέσης με το Μανώλη. Καταλαβαίνω ότι ο Μανώλης όπως και οι άλλοι παίκτες θέλουν να παίζουν περισσότερα λεπτά, αλλά δεν τίθεται θέμα κακής σχέσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: