Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δαλακούρας: «Κανένα ενδιαφέρον, καμία μεσολάβηση»

Ένα ακόμα σενάριο, το οποίο μάλιστα έδειχνε ισχυρό, για το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ, «κάηκε» πριν από λίγο. Ο Γιώργος Δαλακούρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό αέρα του Sentra fm, διέψευσε κατηγορηματικά και το δικό του ενδιαφέρον για εμπλοκή στα διοικητικά της Ένωσης, αλλά και το ενδεχόμενο να μεσολαβήσει εκπροσωπώντας ομάδα ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών.

«Αυτή η φημολογία πως ασχολούμαι για να πάρω την ΑΕΚ, είναι δυσάρεστη διότι αποπροσανατολίζει ανθρώπους που θέλουν να ενδιαφερθούν πραγματικά. Διότι εγώ και η οικογένεια μου, δεν έχουμε τέτοιες προθέσεις.

Δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτή την φημολογία. Δεν έχω κάνει καμία μεσολάβηση. Σας βεβαιώ υπεύθυνα. Και σήμερα είδα τον κύριο Μελισσανίδη σε μια εκδήλωση εφοπλιστική και είπαμε πως τώρα είμαστε δυο που πρέπει να διαψεύδουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή όσων ανασύρουν από τον χώρο της φαντασίας αυτή την ιστορία. Και εύχομαι να βρεθεί λύση, διότι είμαι οπαδός της ομάδας. Νομίζω πως είμαι σαφής. Και νομίζω πως ο κύριος Μελισσανίδης είναι σαφής.

Τον κύριο Παππά τον ξέρω χρόνια και διατηρώ σχέσεις συναδελφικές. Οι προθέσεις του κυρίου Παππά για την ΑΕΚ, είναι εκείνες που έχει πει και δημοσίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: