Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ζαϊρί: «Αν με θέλουν, ας μου το πουν»!!

Στο γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό για ανανέωση του συμβολαίου του, αναφέρθηκε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, μιλώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «France Football». 

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είπε για το πρωτάθλημα που μόλις κατέκτησε: «Όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, σε χώρες σαν τη Γαλλία περνάει απαρατήρητο. Ωστόσο, στην Ελλάδα γίνεται πανικός! Από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό άρχισα να απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο αλλά και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις εξέδρες των γηπέδων. Ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. Με αυτήν την ομάδα κατάφερα να αγωνιστώ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το μέλλον του στον Πειραιά: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου με την ομάδα και ακόμα δεν έχω συζητήσει με κανέναν. Αν θέλουν να συνεχίσουμε μαζί θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Γαλλία: «Ναι, αν βρω πρόταση που να με ικανοποιεί, γιατί να μην επιστρέψω; Το μόνο βέβαιο είναι ότι είμαι μόνο 29. Έχω ακόμα πολλά να δώσω ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο».   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: