Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ρέμος : «Δεν είμαι γκέι»

Με συνέντευξη του στο περιοδικό «ELLE» αναφέρθηκε στις επιλογές που έκανε στην ζωή του, την ενασχόληση του με τον Ηρακλή, αλλά θέλησε να δώσει και μια απάντηση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

«Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς. Οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω και αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα είναι το τραγούδι. Το τραγούδι είναι το μόνο που δεν με έχει πληγώσει στη ζωή μου. Εγώ το έχω προδώσει, αυτό ποτέ».

Η δήλωσε όμως προκάλεσε συζητήσεις από το πρωί είναι η ακόλουθη: «Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά. Ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή. Πολύ με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση ψυχολογικά. Δεν βλέπετε ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε ενάμιση χρόνο; Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: