Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας να βοηθήσουμε την κοινωνία»

Τη Μεγάλη Δευτέρα, στην Έδεσσα, ο ΠΣΑΠ διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών του Συνδέσμου και ομάδα επιλέκτων της Έδεσσας. Ο λόγος που διοργανώνεται είναι προκειμένου να βοηθηθούν ευπαθείς οικογένειες της περιοχής, με τον Δήμο να είναι ο υποστηρικτής.
Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και είπε:
«Παίζουμε για τις ευπαθείς οικογένειες της περιοχής. Για να βοηθηθεί ο κόσμος που αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό θα γίνει για τα επόμενα 2 χρόνια ανά την Ελλάδα, όπου ομάδα επιλέκτων του Συνδέσμου μας, με ποδοσφαιριστές όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Σαργκάνης, ο Ατματζίδης, ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και άλλοι θα δίνουν τέτοιου είδους αγώνες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την κοινωνία».
«Αυτό γίνεται μαζί με τον Δήμο. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση όπως ενημερώνομαι και αυτό είναι το ευχάριστο», συνέχισε για να προσθέσει πηγαίνοντας την κουβέντα στον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανηλειακό:
«Όπου πήγε και δούλεψε ο φίλος μου ο Σάκης πέτυχε. Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Είναι ψαγμένος και συνεχώς μαθαίνει πράγματα. Όπου πήρε παρήγε έργο. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή, με διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: