Η υπόθεση της επανεξέτασης του φακέλου αδειοδότησης απασχολεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες τον ΑΟ Τρίκαλα, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πλεξίδα, να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία.
Ο κ. Πλεξίδας, μιλώντας στη «Νέα Λέσχη» και στην εκπομπή «This is sportnight», σχολίασε τη μέτρια προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, είπε: «Η ομάδα ήταν χαμένη εδώ και 10 χρόνια και είναι λίγο δύσκολο θα βρει όλο τον κόσμο της τόσο γρήγορα. Γι’ αυτό βλέπουμε τα σκαμπανεβάσματα στην προσέλευση του κόσμου. Το γήπεδο γεμίζει στα ντέρμπι, δείχνοντας ότι πουλά το όνομα του αντιπάλου. Θα ήθελα στο μέλλον να «πουλά» η ομάδα του ΑΟΤ και όχι το όνομα του αντιπάλου».
Όσο για το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση αλλά και για το αν είναι αισιόδοξος, τόνισε: «Την Πέμπτη θα γίνει η εκδίκαση και οι νομικοί σύμβουλοι καθώς και ο ορκωτός λογιστής της ομάδας θα είναι στην Αθήνα. Η απόφαση θα βγει την ίδια ημέρα ή την Παρασκευή. Με μια απόφαση 3-0 δε χρειάζεται να το συζητήσουμε κιόλας».
«Δεν υπάρχει... πλαστό χαρτί»
Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, σχολίασε και τα όσα είπε ο κ. Σημαιφορίδης: «Ο κ. Σημαιοφορίδης λέει ότι καλύπτει συμφέροντα ποδοσφαιριστών. Οι όποιες οφειλές ομάδων προς τρίτους θα έπρεπε να είχαν καλυφτεί ως τις 31 Μαρτίου. Από εκείνο το σημείο και μετά, όποια ομάδα δώσει χρήματα..., θα βρεθεί πάλι σε αδιέξοδο. Και αύριο το πρωί να πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω... το χαρτί αυτό που θα πάρω δε μπαίνει στον φάκελο».
Τέλος, για το «πλαστό» χαρτί που δήθεν κατατέθηκε στον φάκελο του ΑΟΤ, δήλωσε: «Η Αθήνα μιλά για ένα χαρτί πλαστό που κατατέθηκε στον φάκελο της αδειοδότησης για πληρωμές σε παίκτες που χρωστά η ομάδα. Τέτοιο χαρτί δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχει οφειλή της ΠΑΕ σε κανέναν ποδοσφαιριστή οπότε δεν πρέπει να έχουμε τέτοιο χαρτί στον φάκελο».