Ο Κάρλος Τέβες είναι ο επιθετικός που έχει επιλέξει να αγοράσει το καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης. Δεύτερη επιλογή για τον Πορτογάλο ο Αγουέρο.
Ο Αργεντινός νυν στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτός που θέλει ο Μουρίνιο για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης της επόμενης σεζόν. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από το Νησί, ο Special One, έχει ενημερώσει τον Χόρχε Βαλντάνο για την περίπτωση του Τέβες για τον οποίο η Σίτι ζητάει περίπου 40 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, πρόθεση του Μουρίνιο είναι να... ενώσει ξανά τον Απάτσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης πως ο Βαλντάνο έχει ήδη βρεθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Κία Τζουραμπτσιάν για την μεταγραφή. Η Κυπελλούχος Ισπανίας εκτός από μετρητά έχει σκοπό να προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα, με τους Λασανά Ντιαρά και Σέρχιο Κανάλες να είναι φαβορί για να συμπεριληφθούν στο deal.

Από πλευράς Μουρίνιο έχει γίνει σαφές ότι δεν θα αποκτήσει τα δικαιώματα του Αντεμπαγιόρ, που είναι δανεικός από την Σίτι και η ρήτρα είναι κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Ενα ακόμα όνομα που βρίσκεται στη λίστα με τους επιθετικούς της Ρεάλ είναι αυτό του Φερνάντο Γιορέντε της Μπιλμπάο, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να έχει εγκαταλεφθεί από τους Μερένχες, που σαν εναλλακτική για τον Τέβες έχουν θέσει τον Κουν Αγουέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης.