Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στη Χέρτα ο Κραφτ!!

Ο Τόμας Κραφτ θα αφήσει την Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Χέρτα όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Βερολίνου, Μίχαελ Πρέετζ.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις του Λουίς φαν Χάαλ στην Μπάγερν τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να τον χρίσει βασικό στον δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα, αφήνοντας τον Μπουτ στον πάγκο.

Ο Κραφτ έδειξε καλά στοιχεία, όμως έκανε και αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η διοίκηση των Βαυαρών να προτείνει στον Μπουτ νέο μονοετές συμβόλαιο, ο οποίος θα είναι το... Νο 2 την επόμενη σεζόν, ενώ η αναμενόμενη απόκτηση του Μανουέλ Νόιερ από τη Σάλκε δεν θα άφηνε χώρο στο ρόστερ για τον Γερμανό τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Η Χέρτα, που επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα ύστερα από ένα χρόνο, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Κραφτ και όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής των Βερολινέζων Μίχαελ Πρέετζ, ο νεαρός γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

«Η Χέρτα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Ο Μίχαελ Πρέετζ και ο Μάρκους Μπάμπελ μου μίλησαν για το πρότζεκτ της ομάδας για την προσεχή σεζόν και με έπεισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα», δήλωσε ο Τόμας Κραφτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: