Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σε …Maxi ρυθμούς η Λίβερπουλ (2-5)

Δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό της «ντεμαράζ» με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της, η Λίβερπουλ πέρασε με το επιβλητικό 5-2 από το «Craven Cottage», επικρατώντας της Φούλαμ και ουσιαστικά εξασφάλισε την έξοδο της στο Europa League, ενώ μπορεί να ελπίζει σε ένα «θαύμα» για την έξοδο της στο Champions League.
Ο Μάξι Ροντρίγκες, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, κατάφερε να δώσει προβάδισμα με 0-1 στη Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενος ωραία προσπάθεια του Σουάρεζ από τα αριστερά, ενώ μόλις στο 6′ ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έκανε το 0-2. Μόλις στο 16′ ο Κάιτ έδωσε συνέχεια στο θρίαμβο της Λίβερπουλ, καθώς κατάφερε να κάνει το 0-3. Ο Ντεμπελέ μείωσε για τη Φούλαμ στο 56′, ενώ ο Μάξι Ροντρίγκες ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 71′, κάνοντας το 1-4. Ο εξαιρετικός Σουάρες πέτυχε το 1-5 για τη Λίβερπουλ στο 76′ και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 2-5 στο 86′ με τον Σίντγουελ.
ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Μπέιρντ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Σαλσίδο, Μέρφι, Σίντγουελ, Σάιμον Ντέιβις (46′ Ζαμόρα), Γκούντιονσεν (67′ Άντριου Τζόνσον), Ντέμπσεϊ, Ντεμπελέ (76′ Κακουτά).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Φλάναγκαν, Σπίρινγκ, Λούκας, Μάξι Ροντρίγκες (82′ Τζο Κόουλ), Ραούλ Μεϊρέλες (48′ Σέλβεϊ), Λουΐς Σουάρες, Κάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: