Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Μήνυμα» Ηρακλή προς πάσα κατεύθυνση!!

Το μήνυμα πρέπει να σταλεί σήμερα το βράδυ προς πάσα κατεύθυνση. Άλλωστε, είναι μονόδρομος η παρουσία όλου του κόσμου στην πλατεία Αριστοτέλους. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 9 μ.μ.
Το δεδομένο είναι πως ο Ηρακλής βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση. Ίσως και στη δυσκολότερη της ιστορίας του. Οι μεγαλύτεροι το έχουν ζήσει βέβαια ξανά, το 1980 στην επίσης εξωαγωνιστική απόφαση υποβιβασμού του από την Πολιτεία. Τώρα, πάλι τα ίδια. Είναι δεδομένο και απαραίτητο όσο τίποτε, από κάθε άλλη φορά άλλο ο κόσμος να δώσει ένα πρωτοφανές «μήνυμα» προς όλη την Ελλάδα με τις κινητοποιήσεις του. Ακόμη μεγαλύτερο από την περσινή κατάσταση.
Σήμερα το βράδυ, η πόλη βουλιάζει, η πόλη γίνεται μπλε. Ακόμη πιο πολύ από τις προηγούμενες μέρες, από τις προηγούμενες φορές. Απαγορεύεται στον καθένα να σκέφτεται το αν θα βρεθεί ή όχι στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο. Είναι επιτακτική ανάγκη να επαναληφθεί και να ξεπεραστεί η μεγαλειώδης πορεία, που είχε γίνει πέρσι, με επίκεντρο τον Λευκό Πύργο.
Όπως είναι φυσιολογικό, ο Γ.Σ. έχει μπει μπροστάρης στη συγκεκριμένη κίνηση. Ο οργανωμένος κόσμος, οι σύνδεσμοι, θα είναι παρόντες και σ’ αυτή την κινητοποίηση, αφού στην ουσία αυτοί πήραν την απόφαση για τη δημιουργία του σημερινού συλλαλητηρίου.
Όπως έγινε και πέρσι σ’ αυτή την κίνηση θα συμμετάσχουν τα τμήματα του Γ.Σ., η ομάδα μπάσκετ, οι ακαδημίες, ποδοσφαιριστές της ομάδας και γενικότερα όλος ο Ηρακλής. Βετεράνοι, ολυμπιονίκες. Όλοι καλούνται να είναι εκεί. Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχος, Περιφερειάρχης.
Είναι απαραίτητο βέβαια ο απλός κόσμος, ο κάθε Ηρακλειδέας, που νιώθει μέσα του την αγωνία να «χτυπάει κόκκινο», να βρίσκεται σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους και να ενώσει τη φωνή του με όλο τον υπόλοιπο κόσμο σε αυτό που πάει να γίνει ξανά εις βάρος της αγαπημένης του ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: