Την τελευταία κουβέντα στο φετινό πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Δ’ Εθνικής θα την... πει ο Εθνικός, που μετά το «στραβοπάτημα» του Ορφέα Ξάνθης, έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της ανόδου.
Είναι γεγονός πως η φετινή αγωνιστική περίοδος στο συγκεκριμένο Όμιλο, συγκαταλέγεται στις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών, με συνεχείς εναλλαγές σκηνικού στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, «σκαμπανεβάσματα» και έντονο ανταγωνισμό. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά ενώ το... νήμα θα κριθεί, στην ομάδα, που όπως αποδεικνύεται, το θέλει πιο πολύ!
Οι Σερραίοι ήταν από την αρχή ξεκάθαροι και συμπεριλαμβανόταν πάντα μέσα στις βλέψεις τους η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσες φορές και αν απομακρύνθηκαν από την κορυφή, ποτέ δεν εγκατέλειψαν την πίστη και τη μάχη, και αυτό φάνηκε στην εξέλιξη του χρόνου αλλά και στο ότι ήταν εκεί όταν έπρεπε, εκμεταλλευόμενοι «στραβοπάτημα» των αντιπάλων τους.
Αυτή τη στιγμή κρατάνε στα χέρια τους την άνοδο στην FootballLeague2 και για να τη χάσουν, σίγουρα θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν». Και εξηγούμε... Γάζωρος και Ορφέας Ξάνθης ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Φαινομενικά και οι δύο έχουν εύκολο έργο, μια και υποδέχονται στις έδρες τους , τους ουραγούς Νέστο Χρυσούπολης και Πανδραμαϊκό. Με πιθανή νίκη και των δύο, όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία, με τους Σερραίους να υπερτερούν. Οπότε, ο Ορφέας μπορεί να ελπίζει μόνο με νίκη δική του και ήττα του Γάζωρου, πράγμα απίστευτα δύσκολο, στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι πιθανά.
Το σίγουρο είναι πως ο Εθνικός δε θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη ενώ ήδη ετοιμάζει τη φιέστα του για την προσεχή Κυριακή, με στόχο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό μαζί με τον κόσμο του. Γι’ αυτό και στην ομάδα, διατηρούν τους τόνους χαμηλούς, συνεχίζουν την προετοιμασία τους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Δ’ Εθνική!