Την Κυριακή πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα με τον Παναιτωλικό, όμως στο μυαλό του Χουσεΐν Μουμίν παραμένει η… δεύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και στέλνει μήνυμα επιστροφής!
Την σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν από τα πιο βασικά εργαλεία στην πορεία της ομάδας του Αγρινίου προς την Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα επιθυμία της διοίκησης του Παναιτωλικού είναι τώρα που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, αφού είναι στα πλάνα του Τεννέ και για την νέα σεζόν!
Ο ίδιος πάντως δεν βγάζει από το μυαλό του μια παρουσία στα μεγάλα σαλόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έτσι με δηλώσεις του στον Libero 107,4 εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει ξανά τον «δικέφαλο», όμως παράλληλα τόνισε πως δεν γνωρίζει αν αυτά τα δύο χρόνια κάποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ τον… τσέκαρε στα ματς του Παναιτωλικού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουμίν έχουν ως εξής:

Για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό: «Μετά από 34 χρόνια ανεβαίνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και το αξίζει να το γιορτάσει όλη η πόλη. Δεν περιμέναμε να το γιορτάσουμε τόσο πολύ. Πετύχαμε την άνοδο με την αξία μας. Από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, ήμασταν μία οικογένεια στα αποδυτήρια και είχαμε πολύ καλές συνθήκες. Όταν είχα έρθει στην ομάδα δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Ήταν πολύ οργανωμένα και πίστευα ότι δεν είναι για να παίζει σε μικρές κατηγορίες».
Για τον ίδιο: «Είμαι από τη σεζόν 2008-2009 στον Παναιτωλικό από τότε που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερα για μένα. Δικαιώθηκα με την επιλογή μου, αν και ήταν δύσκολη απόφαση. Φέτος ήταν καλή χρονιά για μένα. Βάσει συμμετοχών ήταν γεμάτη σεζόν. Μέσα από τα παιχνίδια παίρνεις εμπειρία. Είμαι σε καλή ηλικία για ποδόσφαιρο. Με βοήθησαν πολύ αυτές οι συμμετοχές μου εδώ».
Για την επιλογή του να παίξει δανεικός: «Εμένα μου βγήκε σε καλό, αλλά υπάρχουν και παραδείγματα που δεν γίνεται αυτό. Εξαρτάται και πού θα πας. Εγώ από τη στιγμή που ήρθα δεν ένιωθα ότι θα φύγω. Με αγκάλιασαν εδώ».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ακόμα. Προς το παρόν δεν γνωρίζω τίποτα. Θα έχουμε μέρες να το συζητήσουμε. Η δική μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν το είχα αυτό στο μυαλό μου δεν θα πήγαινα δανεικός στον Παναιτωλικό αλλά ελεύθερος. Δεν ξέρω αν με παρακολουθούσε κάποιος από τον ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Από τις ομάδες που είναι στα πλέι οφ είναι ο καλύτερος. Μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκίνησε καλά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει. Από την εποχή που ήμουν εγώ στην ομάδα άλλαξαν πάρα πολλά».