Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε σαν ΗΡΑΚΛΗΣ»

Η Συντονιστική Επιτροπή των οργανωμένων φιλάθλων του Ηρακλή με αφορμή τις αντιδράσεις για τις προτάσεις της προς τη διοίκηση να ξεκινήσει επαφές με τον πρόξενο των Σκοπίων για «μετακόμιση» της ομάδας στη γειτονική χώρα και με τουρκικές εταιρείες για κατασκευή γηπέδου στη Μίκρα που θα ονομαστεί «Κεμάλ Ατατούρκ», εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «επιλεκτική ευαισθησία».
«Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε σαν ΗΡΑΚΛΗΣ»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για όλους όσους αντέδρασαν στις προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των οργανωμένων φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ και συγκεκριμένα για τις επαφές με τους Προξένους της Τουρκίας και των Σκοπίων τους ευχαριστούμε θερμά!!
Αποκαλύφθηκε η «επιλεκτική» ευαισθησία των αντανακλαστικών τους. Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε σαν ΗΡΑΚΛΗΣ και ασχολήθηκαν διεξοδικότερα έστω και καθυστερημένα με το προμελετημένο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της πιο ιστορικής ομάδας της Ελλάδας.
Χρειάστηκε βέβαια να ερεθίσουμε τις πατριωτικές τους χορδές και να επιτεθούν για άλλη μια φορά στο λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Δεν πειράζει όμως, φτάνει που ασχολήθηκαν.
Υπενθυμίζουμε σε αυτούς τους Ελληνάρες ότι αγάπη για την πατρίδα σημαίνει αγάπη για την δικαιοσύνη και την ισονομία στη χώρα που ζούμε.
Πού είναι ο πατριωτισμός σας όταν βλέπετε και ξέρετε την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν αντιδράτε;
Που είναι ο πατριωτισμός σας για την επιλεκτική δικαιοσύνη και τις κατά το δοκούν αποφάσεις των εκάστοτε οργάνων και επιτροπών;
Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι οι προδότες του Έθνους;
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε;
Αυτή είναι η Ελλάδα που δήθεν προστατεύετε με τις αντιδράσεις σας;
Χάρισμά σας!!
Στόχος επετεύχθη.
Μπορούμε τώρα να ζητήσουμε την σιωπή των αμνών...
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ συμβολίζει όλα αυτά που εσείς προσβάλετε με τις αποφάσεις σας.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: