Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σε δηλώσεις του στη Nova μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια.
«Να συνεχίσουμε έτσι»
Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε με νίκη, είναι κάτι σημαντικό για πολλούς λόγους. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά το σημαντικότερο γεγονός από αυτή τη νίκη που μας καθιστά χαρούμενος είναι ότι πιάσαμε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό σ αυτή την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα.
Η συνέχεια είναι μεγάλη, πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα, νικώντας και στα επόμενα παιχνίδια. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρονικό διάστημα που ακολουθεί για να ξεκουραστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην επόμενη υποχρέωσή μας».
Για το γκολ που πέτυχε, είπε: «Έχει μια ιδιαίτερη σημασία για μένα αφού είναι το πρώτο που πετυχαίνω στο γήπεδο της Τούμπας και μπροστά στους φιλάθλους. Είναι κάτι σημαντικό όχι μόνο για μένα αλλά και για την ομάδα, για τον κόσμο καθώς το γκολ αυτό είναι και το νικητήριο για τον ΠΑΟΚ.»
Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, τόνισε: «Από την στιγμή που έχεις κερδίσει την καλύτερη ομάδα που συμμετέχει στην διοργάνωση θεωρώντας ότι αυτός είναι ο Παναθηναϊκός και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε σήμερα τότε όλα μπορούνε να είναι θετικά για εμάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: