Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Έπρεπε να κερδίσουμε»

Για τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
«Έπρεπε να κερδίσουμε»
Για το παιχνίδι, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Το ξέραμε ότι θα ναι από ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε με μεγάλη ομάδα αλλά αυτό που έπρεπε να γίνει είναι να κερδίσουμε και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».
Για το γεγονός ότι ξεκίνησαν με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και το αν τους άγχωσε, δήλωσε: «Ξέραμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά και εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι ξεκινήσαμε με -3 βαθμούς τα παιχνίδια και ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε για να βγούμε 1η στα πλέι οφ».
Για την αλλαγή τοποθέτησής του από την δεξιά πλευρά αντί για την αριστερή, είπε: «Σ` αυτό κάναμε προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να παίζω δεξιά αντί για αριστερά. Αλλάζοντας παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Ελ Ζαρ μόλις μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημαντικότερο είναι ότι παίξαμε όλοι ενωμένοι σαν μια ομάδα».
Σχετικά με τους αγώνες που είναι δύο κάθε βδομάδα, σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε το τέλος της αγωνιστικής. Θεωρούμε πως όλες οι ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ έχουνε πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε καλή μπάλα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: