Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας»

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και, στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ, όπου και θα κριθεί η τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για τη συμπαράστασή τους όλη τη φετινή χρονιά, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση την Τρίτη, στην οποία θεωρεί υποχρέωση να απονείμει τα εύσημα, έλπιζε να συνεχιστεί η καλή ατμόσφαιρα και στα ματς με τους «ερυθρόλευκους» και προανήγγειλε μειώσεις εισιτηρίων στα ημιτελικά.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ που κατέκλυσε το Παλέ Ντε Σπορ στον προηγούμενο αγώνα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και η δυναμική τους παρουσία αποτέλεσε το σημαντικότερο κίνητρο για την εμφάνιση της ομάδας μας και την καλύτερη διαφήμιση του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε η εικόνα αυτή της έδρας μας και η μπασκετική ατμόσφαιρα που, επί δεκαετίες χαρακτήρισε και ανέδειξε τον ΑΡΗ μας, να συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει, επίσης, ότι θα διατηρήσει μειωμένες τις τιμές των εισιτηρίων στη φάση των ημιτελικών αγώνων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη στήριξη όλου του κόσμου του ΑΡΗ στις προσπάθειες της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών οι στόχοι μας θα πραγματοποιηθούν και η ομάδα μας θα συνεχίσει τη διαχρονική επάξια εκπροσώπηση του ΑΡΗ και της πόλης της Θεσσαλονίκης εντός και εκτός συνόρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: