Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γουίντερς: «Σκληρά με Ολυμπιακό»

Πεπεισμένος πως ο Άρης μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον Ολυμπιακό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις των πλέι οφ, δηλώνει ο Μπρένταν Γουίντερς.
Μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM» ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε αρχικά στα ματς με το Μαρούσι: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι μας εξέπληξαν. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο καλά διαβασμένοι και τοποθετημένοι στο παρκέ για να μας αντιμετωπίσουν, ειδικά με την άμυνα πάνω στον Μπάγκαριτς την οποία αντιμετώπισαν πολύ καλά.Το τεχνικό τιμ όμως έκανε κάποιες τροποποιήσεις οι οποίες μας βοήθησαν στα δύο επόμενα παιχνίδια να δείξουμε τη δύναμη που έχουμε σαν ομάδα και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θέλαμε να τελειώσει τόσο νωρίς η χρονιά. Μας έκανε καλό ο τρόπος που κύλισε η σειρά των αγώνων. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι μας έκανε πιο σκληρούς. Είμαστε ένα γκρουπ παικτών που συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Θεωρώ πως ο τρόπος που προκριθήκαμε θα μας βοηθήσει στη συνέχεια των πλέι οφ», δήλωσε.
Όσο για την σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό σημείωσε: «δεν έχω παίξει εναντίον του μέχρι στιγμής. Άκουσα όμως πολύ καλά λόγια. Το γεγονός ότι είναι αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής μαρτυρά ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Θα παλέψουμε σκληρά εναντίον τους, θα δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι τους και όταν ξεκινήσει η σειρά των παιχνιδιών θα διεκδικήσουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Κλείνοντας μίλησε για τον δικό του βαθμό ετοιμότητας: «Είναι αλήθεια ότι άργησα να μπω στο κλίμα της ομάδας. Όσο περνάει ο καιρός όμως νιώθω καλύτερα, είμαι ο εαυτός μου και θέλω να προσφέρω. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: