Στον υποβιβασμό του Ηρακλή αναφέρθηκε με τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν άδικη απόφαση, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο συλλαλητήριο των οπαδών.
Ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού έκανε λόγο για άδικη απόφαση, ενώ μίλησε και για το σημερινό συλλαλητήριο των οπαδών. Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

«Αυτό που θα κάνουμε, θ' ανακοινωθεί αμέσως μόλις πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης. Είναι πρώτη φορά μία τόσο σκληρή η απόφαση για μια ομάδα. Έχουμε ειδοποιηθεί από την Τετάρτη ότι δεν έγινε δεκτή η έφεση μας και ακόμα δεν έχουμε το σκεπτικό αυτής. Αυτό δεν βοηθά να νιώθουμε ήρεμοι και να ξέρουμε πως θα κινηθούμε στην συνέχεια. Ελπίζω να έρθει σήμερα το σκεπτικό και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και πως θα το κάνουμε».

Για το σημερινό συλλαλητήριο: «Υπάρχει ένα συλλαλητήριο από τους φίλους του Ηρακλή. Έχουμε δώσει δείγματα προσαρμογής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να γίνεται γι' αυτή την ομάδα εξάντληση της αυστηρότητας. Ο Ηρακλής έχει διοίκηση πρωτοδικείου και δεν δημιουργεί προβλήματα, καθώς κάνει προσπάθειες γι' αυτό. Σε μια χρονιά που είχε πολλά άσχημα γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για την απόφαση αποκλεισμού του Ηρακλή από το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Είναι μια άδικη απόφαση που αφανίζει το σύλλογο. Είναι σοβαρή απόφαση και σαφώς θα δημοσιοποιηθεί. Ζούμε σε μια εποχή που θεωρούμε προκλητική και βάναυση αυτή την απόφαση. Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα του ποδοσφαίρου και αν τιμωρηθούμε όλα θα φτιάξουν. Στοχοποιηθήκαμε πέρυσι και το ίδιο συνέβη και φέτος. Κανένας από εμάς δεν λέει πως όλα είναι ιδανικά. Υπάρχει υπερβολική εξάντληση της αυστηρότητας. Ζούμε στην ίδια χώρα και δεν μπορεί ο Ηρακλής να πληρώνει όλη τη σκόνη που βρίσκεται κάτω από το χαλί».