H ήττα στην Τούμπα, αλλά κυρίως η τραγική εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να σκέφτεται αλλαγές σε πρόσωπα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ την Πέμπτη!
Τα μεγάλα κενά στην άμυνα, αλλά και τα λάθη στην όλη αμυντική συμπεριφορά στοίχισαν στον Παναθηναϊκό δύο… φτηνά γκολ. Οπότε υπό αυτή την έννοια είναι... ευλογία για τον Φερέιρα που θα έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όσο και τον Σεντρίκ Καντέ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα!
Όμως δεν είναι μόνοι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που στο κρίσιμο βαθμολογικά ματς με την Ένωση (Πέμπτη, 21.45μ.μ, ΟΑΚΑ) θα πάρουν φανέλα βασικού! Ο Πορτογάλος σκοπεύει να βγάλει από τη… ναφθαλίνη (τουλάχιστον όσον αφορά την παρουσία στην αρχική ενδεκάδα) τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος είχε παίξει στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό ως αλλαγή στο β' ημίχρονο.
Όσο αφορά το πρώτο… πλάνο ενδεκάδας, βασισμένο στην προπόνηση της Τρίτης, αναμένεται να συμπεριλαμβάνει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Βύντρα θα είναι στη δεξιά πλευρά και ο Καντέ γυρίζει στην ενδεκάδα ως αριστερό μπακ στη θέση του Ιωαννίδη, που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου στην Τούμπα.
Ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δίπλα από τον Ζιλμπέρτο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Νίνη να είναι μπροστά τους και τους Χριστοδουλόπουλο (δεξιά), Γκαρσία (αριστερά) στα άκρα της επίθεσης, στην οποία φυσικά θα ηγηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ!
Πηγή: gazzetta.gr