Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για τις σκέψεις του περί αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως ο γιος του, Δημήτρης, δεν θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ μίλησε στο Blue Sky TV για...
...το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟ: «Είπα ότι έχω κουραστεί 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχουμε κουραστεί ψυχικά με το άθλημα αυτό. Είμαι κουρασμένος και θέλω να ξεκουραστώ. Αυτό μπορεί να γίνει αύριο, σε ένα χρόνο, σε δύο χρόνια».

...τον γιο του, Δημήτρη: «Ο γιος μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Αγαπάει τον Παναθηναϊκό, μοχθεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Όταν έρθει η στιγμή της αποχώρησης, θα σκεφτούμε ποιον να βάλουμε. Θέλουμε άνθρωπο που να αγαπάει τον Παναθηναϊκό και να πάσχει για τον Παναθηναϊκό».

...τα κριτήρια της επιλογής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 1999: «Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι δεχτήκαμε πίεση από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα να πάρουμε άλλον προπονητή, αλλά εμείς επιλέξαμε τον Ομπράντοβιτς, γιατί πιστεύαμε ότι είναι ο άνθρωπος που αγαπάει το άθλημα, δουλεύει γι' αυτό και θέλει να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό. Όσο είμαστε εμείς στον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς θα είναι κοντά μας. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον».

...το αν το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό ήταν το πιο απρόσμενο: «Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι κανείς δεν το περίμενε από τη στιγμή που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα».

...για τις ευχές και τα συγχαρητήρια που έχει δεχθεί για το ευρωπαϊκό: «Τώρα το σπίτι μου έχει γίνει ανθόκηπος».