Εναν νέο μεταγραφικό στόχο έχει πλέον η Ιντερ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι Νερατζούρι καλοβλέπουν τον Γκανέζο κεντρικό μέσο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, εκ των κορυφαίων της Μίλαν στη σεζόν.
Οπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Sky Sport Italia και της Corriere dello Sport, ο χαφ που αγωνίζεται δανεικός στην Μίλαν βρίσκεται στο στόχαστρο της συμπολίτισσας, Ιντερ. Ο 24χρονος έκανε καταπληκτική σεζόν με 25 συμμετοχές και τρία γκολ στην Serie A και οι Νερατζούρι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θέλουν να κάνουν κίνηση σε περίπτωση που οι πρωταθλητές δεν τα βρουν με την Τζένοα, η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Ο Μπόατενγκ είχε δηλώσει ότι αυτό που θέλει είναι να μείνει στην Μίλαν, όμως ακόμα το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, τόνισε την Δευτέρα (09/05) ότι οι Ροσομπλού δεν θα κάνουν δώρα στους Ροσονέρι, όμως ο τεχνικός διευθυντής των Μιλανέζων, Αλμπέρτο Μπράιντα, ξεκαθάρισε ότι ο Γκανέζος θα αποκτηθεί το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.

*Η Μίλαν έχει ήδη αποκτήσει τον Ταγέ Ταϊβό από την Μαρσέιγ και τον Φιλίπ Μεξές από την Ρόμα, αμφότερους με ελεύθερες μεταγραφές.