Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ώρα εργομετρικών στον Άρη!!

Είχε σημειωθεί η απόφαση του Σάκη Τσιώλη, να περάσουν οι ποδοσφαιριστές του από εργομετρικές εξετάσεις, πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για την φετινή χρονιά. Αυτό θα συμβεί τελικά, σήμερα και αύριο, με τους «κίτρινους» να υποβάλλονται στην εν λόγω διαδικασία χωρισμένοι σε δυο γκρουπ. Σκοπός των παραπάνω εξετάσεων είναι να διαπιστωθεί από τον 52χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες την δεδομένη χρονική στιγμή και να γίνει σύγκριση των αποτελεσμάτων, με τα αντίστοιχα που θα βγουν από τα εργομετρικά που θα γίνουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Στο μεταξύ και όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, χθες, παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής. Πριν την έναρξη της, ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο φιλικό του Σαββάτου με την Κέρκυρα, προβαίνοντας σε παρατηρήσεις πάνω σε ορισμένα πράγματα που δεν τον ικανοποίησαν, τονίζοντας ότι δεν θέλει να επαναληφθούν στο φιλικό της Παρασκευής με την Ξάνθη.
Διάστρεμμα β΄ βαθμού ο Πορτίγια
Μετά τους Σηφάκη, Πρίττα, Ρονάλντο, Νέτο και Τσέζαρεκ, η χρονιά τελείωσε και για τον Πορτίγια. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε εκ νέου χθες από την Βαγγέλη Πανταζή, με την αρχική εκτίμηση να επιβεβαιώνεται. Ο 23χρονος μέσος υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για περίπου δύο εβδομάδες. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τον Αγγελούδη, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να μπει κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα πάρει μέρος στο «τεστ» με τους Ακρίτες. Σε αυτό θα πάρουν χρόνο συμμετοχής για ακόμη μια φορά ποδοσφαιριστές της Κ20 και της Κ17, καθώς αρκετοί εξ αυτών συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: