Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εκλογές με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ!!

Με την αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης, η κοινωνία του Άρη μπαίνει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο. Όπως και πριν από δυο χρόνια τέτοιο καιρό, τα μέλη της Λέσχης θα ακούσουν προσεκτικά τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων και στις 22 Μαΐου θα κληθούν να βγάλουν την διοίκηση που κουμαντάρει το δύσκολο καράβι που λέγεται Άρης. 
Έχουν να επιλέξουν μεταξύ δυο υποψήφιων σχημάτων. Αυτό του νυν Προέδρου Θανάση Αθανασιάδη, με την ονομασία ΑΡΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και του δικηγόρου Παναγιώτη Στεφανίδη με τον τίτλο ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ. Θα αναρωτιέστε γιατί δεν συμπεριλαμβάνω στα υποψήφια σχήματα και αυτό του πρώην Προέδρου Λάμπρου Σκόρδα στο οποίο συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο, ο Πατέρας και η γυναίκα του. Πολύ απλά γιατί πρόκειται για υποψηφιότητα που εκ της συνθέσεώς της στερείται σοβαρότητας συν τους γεγονότος ότι προσβάλει βάναυσα την Λέσχη και ξεφτιλίζει τις διαδικασίες της (το ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί ο υποψήφιος να αναλάβει τη διοίκηση του Άρη είναι κάτι που μάλλον πρέπει να απασχολήσει τη Λέσχη μετά τις εκλογές για την…. επόμενη φορά). 
Το ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη παρουσιάζεται ενισχυμένο με τέσσερα μέλη (Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Πόππης και Ευγενίου) γνωστά στην κιτρινόμαυρη οικογένεια αλλά και στην επιχειρηματική ζωή της πόλης, που προσδίδουν κύρος, δύναμη, τεχνογνωσία και οικονομική ευρωστία. Οι τέσσερις παραπάνω, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, που αν και δεν μπήκαν στο σχήμα, στηρίζουν την προσπάθεια, εγγυώνται μια απρόσκοπτη συνέχεια στο σύλλογο, αλλά και ένα άνεμο ανανέωσης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την διετή εμπειρία που απέκτησε η νυν διοίκηση, της δίνουν σίγουρα ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. «Τρέχει» το μαγαζί δυο σεζόν τώρα, έχει συμμαζέψει τα οικονομικά, έχει κλείσει πολλές τρύπες και έχει όραμα για την επόμενη διετία, έχοντας μάθει από τα λάθη της.
Απέναντι στο σχήμα του νυν Προέδρου, ο … πρωτάρης Παναγιώτης Στεφανίδης πρέπει καταρχήν να πείσει τους αρειανούς, ότι εκτός από καλές προθέσεις, το σχήμα του έχει το οικονομικό υπόβαθρο να διοικήσει ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Άρης και να αντιπαρέρθει και το σημαντικό έλλειμμα εμπειρίας. Για μένα, το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει να κερδίσει είναι να πείσει την πλειοψηφία των μελών του σώματος της λέσχης, ότι δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως… η ουρά του Λάμπρου Σκόρδα, απλά και μόνο για να δημιουργήσει ντόρο. Η αυριανή γενική συνέλευση και οι εξαγγελίες θα μας αποκαλύψουν σε μεγάλο βαθμό την αλήθεια.
Θα μας αποκαλύψει ακόμη με στοιχεία που διατέθηκαν αυτά τα 4,5 εκ ευρώ που η νυν διοίκηση υποστήριξε ότι έδωσε για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες της διοίκησης Σκόρδα και αφορούσαν εφορία, πρώην παίκτες και διάφορους πιστωτές. Στη λογική του… όλα στη φόρα, ο Άρης θα «ξεβρακωθεί» για ακόμη φορά αφού κάποιοι επιμένουν ότι έγινε κακοδιαχείριση, αλλά μέχρις εκεί. Από τις 23 Μαΐου και μετά, το μόνο που πρέπει να απασχολεί τον κόσμο του Άρη είναι πως η νέα διοίκηση θα σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης σεζόν και όχι το παρελθόν και η διχόνοια.
Υ.Σ Εύχομαι πραγματικά η αυριανή γενική συνέλευση να αναδείξει νικήτρια την Λέσχη. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι επενδύουν στην πόλωση και την… μπαχαλοποίηση. Ας τους απομονώσουν όλοι οι υγιείς αρειανοί.  
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: