Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική της Νορβηγίας!!

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε η 9η αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους, τάχθηκαν υπέρ της απεργίας και έτσι η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα.
Στον αέρα βρίσκονται και οι αγώνες για το κύπελλο (μεσοβδόμαδα), ενώ είναι άγνωστο ακόμη πότε θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική.
Αιτία όλων αυτών είναι η διακοπή των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ένωσης εργοδοτών (NISO) και της αντίστοιχης των αθλητών (NHO) της χώρας, αναφορικά με αιτήματα των τελευταίων που ζητούν από αύξηση των διακοπών τους μέχρι να μπορούν να επιλέγουν τα παπούτσια που φοράνε.
«Το πρωί της Παρασκευής διεκόπησαν οι διαπραγματεύσεις μετά από αρκετές ώρες προσπαθειών. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές της Τίπελιγκαεν απεργούν» αναφέρει το λιτό κείμενο της νορβηγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (NFF).
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων (NTB), οι παίκτες ζητούν μεγαλύτερη ελευθερία στο να μπορούν οι ίδιοι τον εξοπλισμό τους (παπούτσια, γάντια κλπ), καλύτερα συμβόλαια και μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: