Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Από του χρόνου πάλι ο Μπέος!!

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να στερήσει από τον Αχιλλέα Μπέο την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες, ενώ παράλληλα τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1η, 2η και 3η αγωνιστική των Play Offs ΟΠΑΠ.
1η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχ.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Αχ. Μπέου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή δέκα χιλιάδες ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Αχ. Μπέο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τέσσερις χιλιάδες ευρώ.
2η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ.
3η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες εκατό ευρώ.
Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ηρακλής και τον κ. Ι.Τάκη (Πρόεδρο) διότι : «Κατόπιν της από 13-5-2011 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ». «Επιβάλλει στην 1η εγκαλούμενη την ποινή του υποβιβασμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα της SUPERLEAGUE της διανυόμενης αγωνιστικής περιόδου και στον Ιωάννη Τάκη, τη χρηματική ποινή των 40.000 ευρώ και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) έτος».
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 30ή αγωνιστική:
ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τέσσερις χιλιάδες ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: