Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αραχτός στην παραλία και περιμένει…


Τις διακοπές του στην Βραζιλία απολαμβάνει ο Ντουγκλάο, ο οποίος όμως επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με την Ελλάδα για να μάθει αν υπήρξε κίνηση από τους «αιώνιους».
Αραχτός στην παραλία και περιμένει…

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Καβάλας βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού από την αρχή της χρονιάς και από τα Χριστούγεννα κιόλας υπήρχαν πρωτοσέλιδα που τον έφερναν πότε στην Παιανία και πότε στου Ρέντη. Ο Ντουγκλάο όμως δεν έδινε σημασία, παρέμεινε συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τους «Αργοναύτες» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο, αφού ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα άρχισε να «ψάχνεται» για το αν πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτόν οι δύο «αιώνιοι». Ο μάνατζέρ του έκανε κάποιες επαφές και αμφότεροι τον ενημέρωσαν πως έχουν τον Ντουγκλάο στα υπόψιν τους, όμως κανείς δεν προχώρησε σε πρόταση.

Έτσι,λοιπόν, ο Βραζιλιάνος αναχώρησε για την πατρίδα του για τις διακοπές του, με το μυαλό του όμως να είναι στην Ελλάδα. Καθημερινά επικοινωνεί με ανθρώπους από την χώρα μας και ρωτάει αν υπάρχει ακόμα το όνομά του στα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η απάντηση για την ώρα είναι αρνητική, ωστόσο δεν απογοητεύεται. Κάθεται στην παραλία, απολαμβάνει την καϊπιρίνια του και περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο. Αν δεν είναι από Ελλάδα και είναι από Σκωτία (Ρέιντζερς) ή Ουκρανία (Ντιναμό Κιέβου), δεν θα τον χαλάσει πάντως…

Δεν υπάρχουν σχόλια: