Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κινγκ: «Πιο δυνατοί στην έδρα μας…»

Εικόνα περισσότερο μαχητική, σε σχέση με ότι φανέρωσε στο ΣΕΦ, στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, θέλει να φανερώσει αύριο, υποδεχόμενος τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη σειρά, ο Αρης (17.00, Novasports 3).
Μάχη για την οποία δεν υπολογίζονται, όπως και στον πρώτο αγώνα, οι Κώστας Σλούκας, Χρήστος Ταπούτος.
Ο Άντονι Κινγκ, με τη σειρά του, ανέφερε: «Στον αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού κάναμε άσχημο ξεκίνημα και το πληρώσαμε. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να επιβάλλει το ρυθμό του. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να είμαστε μαχητικοί μπροστά στους φιλάθλους μας.»
«Στον αυριανό αγώνα ελπίζω να βγει το στοιχείο του εγωισμού των παικτών μου. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί, κυρίως στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να πετύχει εύκολα καλάθια. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σαν Άρης μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν θα έχουμε για ακόμα ένα παιχνίδι τόσο το Σλούκα όσο και τον Ταπούτο και έτσι πρέπει να καλύψουμε τα κενά αυτά. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε», σχολίασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: