Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Μάχη μέχρι τέλους για τον Ηρακλή...»

Ο Ηρακλής θα δώσει μάχη μέχρι τέλους, δήλωσε το μέλος της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου. Τι είπε για το σκεπτικό της απόφασης του υποβιβασμού αλλά και ποιο μήνυμα στέλνει στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
«Μάχη μέχρι τέλους για τον Ηρακλή...»
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, ο οποίος έχει μπει μπροσταρής στην προσπάθεια για την επόμενη ημέρα του «Γηραιού» μαζί με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, μίλησε επί παντός επιστητού στο gazzetta.gr εκφράζοντας συνάμα την απογοήτευσή του για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.
«Όλο αυτό το γεγονός μπορώ να πω πως με στεναχωρεί. Πιστεύω πως ο Ηρακλής κέρδισε την παραμονή του εντός των αγωνιστικών χώρων. Εδώ που βρισκόμαστε πλέον θα δώσουμε τη δική μας μάχη μέχρι το τέλος με γνώμονα την αξιοπρέπεια. Δεν μπορώ να σχολιάσω την απόφαση. Ζητήσαμε αναβολή, η οποία δεν έγινε όμως δεκτή από την Επιτροπή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Η απόφαση μου φάνηκε πρωτόγνωρη. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς γίνεται να κρίνεται το μέλλον μίας ιστορικής ομάδας μέσα σε μισή ώρα. Αν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση του Ηρακλή τι θα γινόταν θα είχε υποβιβαστεί; (!)
Eμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Προσωπικά αυτό που με εκφράζει είναι η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία. Αυτό που περνάει ο Ηρακλής είναι σαν ένα μήνυμα προς όλους. Για όλη τη χώρα. Οι κανόνες θα πρέπει να λειτουργούν και να εφαρμόζονται».
Για το τέλος του ζητήσαμε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ηρακλή, με τον Λάκη Παπαϊωάννου να τονίζει:
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Θα δώσουμε τη μάχη μας για ό,τι καλύτερο».
Πηγή:gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: