Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο κόσμος δίνει…απαντήσεις!

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει, όπως η ώρα ευθύνης για τον κόσμο του Άρη. Λίγα 24ωρα έμειναν ώσπου ο κόσμος να πάρει τον δρόμο για τα γραφεία της Λέσχης, να αποσυρθεί στις κάλπες και να ψηφίσει αυτό που πιστεύει.
Ο κόσμος του Άρη, μετά από δύο χρόνια, την Κυριακή πάει και πάλι στις κάλπες. Πάει να ρίξει την ψήφο του στο ψηφοδέλτιο που ο καθένας πιστεύει ότι θα βγει και θα λειτουργήσει για το καλό του Άρη. Είναι μια ψήφο εμπιστσούνης και ο καθένας θα είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Χθες το βράδυ στις 21:00 ο εκλογικός κατάλογος έκλεισε. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη έφτασαν τα 9000 (!) , γεγονός που αποδυκνύει πως ο κόσμος της ομάδας αντιλαμβάνεται τον ρόλο του Φορέα ολοένα και περισσότερο. Από αυτούς πάνω από 4.500 έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο διπλάσιος δηλαδή αριθμός απ΄όσους, πριν δύο χρόνια, τον Μάϊο του 2009, είχαν αποσυρθεί στις κάλπες και να ρίξουν την ψήφο εμπιστοσύνη τους στη νυν διοίκηση. Ο αριθμός αυτός είναι ίσως η θετικότερη πτυχή στην όλη κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Σύλλογο. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Άρης μπήκε σε μονοπάτια…παλιά και καθόλου ευχάριστα. Επειδή κάποιοι έτσι το ήθελαν, βάζοντας πιο πάνω το εγώ τους παρά τον Άρη, ο οποίος βγαίνει ο χαμένος της υπόθεσης. Μέχρι όμως την Κυριακή, όταν και η πλειοψηφία του κόσμου θα δώσει τις απαντήσεις του. Θα αποδείξει τον ρόλο του ως μέλος της Λέσχης, όπως και το ότι θέλει και έχει λόγο στα κοινά της ομάδας, παίρνοντας ο ίδιος τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Αν μη τι άλλο, η εκλογική διαδικασία της Λέσχης κάθε άλλο παρά… παιχνίδι είναι. Κρίνεται το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας και ο κόσμος είναι έτοιμος να… πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με τι άλλο; Με την ψήφο του…Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: