Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Ας έρθει να το σφυρίξει μόνος του…»

Ο «πόλεμος» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον ...Κάκο συνεχίζεται. Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έφεραν νέες αντιδράσεις από το τριφύλλι. «Δύο φορές τον κερδίσαμε φέτος».
«Ας έρθει να το σφυρίξει μόνος του…»
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου γινόταν το Διοικητικό Συμβούλιο και ανέφερε το πρωί της Παρασκευής: «Οι εφημερίδες γράφουν ότι δεν θέλω τον Κάκο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Με νοιάζει ύστερα από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου».
Η δήλωσή αυτή και κυρίως το +13 που τόνισε ο Μαρινάκης, έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, μέσω κύκλων οι «πράσινοι» έλεγαν πως: «Πλέον δεν έχει όρια. Ας έρθει να το σφυρίξει αυτός αφού δεν μπορεί ο Καλόπουλος. Δύο φορές τον έχουμε κερδίσει φέτος και αν δεν ήταν η διαιτησία θα βλέπαμε τι θα γινόταν».
Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό επαναλαμβάνουν συνεχώς και με κάθε τρόπο, πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό να τερματίσει δεύτερος, ώστε να μην μπουν σε κίνδυνο τα λεφτά του market pool του ChampionsLeague, τα οποία μοιράζονται στους εκπροσώπους κάθε χώρας στη διοργάνωση (αν είναι μία η εκπρόσωπος, παίρνει όλο το ...πακέτο)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: