Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Supporters όλοι οι ΑΕΚτζήδες»

Έτοιμοι για να παρουσιάσουν το πλάνο τους την Τρίτη είναι οι Supporters με τον Μάκη Καζνακίδη να τονίζει ότι όλοι οι «Ενωσίτες» μπορούν να βοηθήσουν στο εγχείρημα.
«Supporters όλοι οι ΑΕΚτζήδες»
Ο πρόεδρος των Supporters παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ-FM, όπου δικαιολόγησε και την καθυστέρηση της παρουσίασης του πλάνου.
«Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τις ετοιμασίες και ο μόνος λόγος της καθυστέρησης είναι τα διαδικαστικά που απαιτούνται στην Ελλάδα για τη σύσταση μιας εταιρείας», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των Supporters και συνέχισε:
«Θέλαμε να απευθυνθούμε στον κόσμο μόνον αφότου είχαμε εξασφαλίσει ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Την Τρίτη, λοιπόν, θα μιλήσουμε ανοιχτά στους φίλους της ΑΕΚ και θα μάθουν όλα όσα χρειάζονται για την πρωτοβουλία αυτή. Θα τους προσκαλέσουμε να συμμετάσχουν, θα τους εξηγήσουμε τους τρόπους που μπορούν να το κάνουν και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε όλοι Supporters της ΑΕΚ». Kαι πρόσθεσε: «Νιώθουμε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και θα το διαπιστώσει αυτό ο κόσμος την Τρίτη».
Ερωτηθείς να απαντήσει σε ερώτηση, αν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία για την όλη προσπάθεια, όπως ονόματα και το αρχικό κεφάλαιο είπε: «Έχουμε κάνει κάποια προεργασία. Ασφαλώς και δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν -αλλά περισσότερα για όλα αυτά θα μάθει ο κόσμος στην επίσημη παρουσίαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: