Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Άδραξε την ευκαιρία ο Μπαπτίστα

Από το ναδίρ, βρέθηκε στο ζενίθ. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μέσο, Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος από τη στιγμή που μετακόμισε στη Μάλαγα βρήκε τον παλιό, καλό του εαυτό.

Μετά από μερικές απογοητευτικές σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, ο Μπαπτίστα δείχνει να βαδίζει και πάλι στο σωστό δρόμο με την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «τζιαλορόσι» τον περασμένο Ιανουάριο και να μετακομίσει στον ισπανικό σύλλογο. 

«Δεν έπαιζα ούτε παιχνίδι στη Ρόμα, άρα πως θα μπορούσα να κάνω πισωγύρισμα;», ήταν η απάντηση του Μπαπτίστα, όταν ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα «fifa.com» για την επιλογή του να πει το «ναι» στη Μάλαγα ήταν ένα βήμα προς τα πίσω για την καριέρα του.

«Αυτή η επάνοδος ήταν απίστευτη. Ήταν απλά αυτό που ήθελα: να έχω την ευκαιρία να παίζω και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης», πρόσθεσε ο Μπαπτίστα.

«Σίγουρα υπήρχε αβεβαιότητα όταν ήρθα, εξαιτίας του γεγονότος ότι ή ομάδα βρισκόταν κόντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, είδα γρήγορα ότι υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο, με το οποίο η διοίκηση στόχευε στη μείωση της ψαλίδας ανάμεσα στη Μάλαγα και τις κορυφαίες ισπανικές ομάδες», κατέληξε ο Βραζιλιάνος άσος.

Το συμβόλαιο του Μπαπτίστα με τη Μάλαγα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014.The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: