Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Γελοίες οι δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου, Αδαμίδη!»

Ο Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις για ψύλλου πήδημα. Αυτή τη φορά επιτίθεται στον Σταύρο Αδαμίδη, που ζήτησε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό να γίνει με παρουσία εισαγγελέων.
«Γελοίες οι δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου, Αδαμίδη!»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ...Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος.
Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.
Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: