Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Καμπανάκι» Βενγκέρ για Κάρολ

Όσο παραμένει άγνωστο αν θα κληθεί στην εθνική Ελπίδων της Αγγλίας ο Άντι Κάρολ τόσο θα νιώθει ότι κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αρσέν Βενγκέρ που δείχνει να μην τον χωρά ο τόπος. Ο Αλσατός τεχνικός είδε τον Τζακ Γουίλσιρ να καλείται και αν δεν συμβεί το ίδιο με τον επιθετικό της Λίβερπουλ τότε ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Το όνομα του μέσου της Άρσεναλ διέρρευσε επίσημα και ανακοινώθηκε από τον Βενγκέρ, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Ο Βενγκέρ περιμένει με αγωνία να δει αν θα λειτουργήσει ανάλογα και στην περίπτωση του Κάρολ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στιούαρτ Πιρς και του προτείνει «έμμεσα» να το κάνει, για να μην υπάρχουν παρατράγουδα:

«Δεν νομίζω ότι δεν θα συμπεριλάβει τον Κάρολ, γιατί αυτό θα προκαλούσε πολλά επικριτικά σχόλια και παράπονα. Οι παίκτες αντιδρούν πολλές φορές με τον εξής τρόπο: ‘Αφού εκείνος δεν χρειάζεται να πάει, γιατί πρέπει να πάω εγώ;’. Θα ήταν έτσι επικίνδυνη μία τέτοια απόφαση. Θα ήμουν ο πρώτος που θα άρχιζα τα τηλέφωνα, όμως δεν είναι και λογικό να μην συμπεριληφθεί, οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: