Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Θανάσης Αθανασιάδης στο «Αθλητικό Metropolis»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, δύο ημέρες πριν τις εκλογές στη Λέσχη Φίλων Άρη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις σκέψεις της παράταξης του.
Αρχικά για την ένταση των τελευταίων ημερών, τόνισε:

«Επιζητούμε λίγη χαλάρωση, μετά από μια περίοδο εντάσεων και είναι ευτύχημα που λαμβάνει τέλος μια τέτοια περίοδος. Η ηρεμία είναι δεδομένη από τη δική μας πλευρά και περιμένουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά».
Σχολιάζοντας την χθεσινά ατάκα του Δημήτρη Παπαϊωάνου για υπέρβαση στην ομάδα, δήλωσε:

«Να ξεκαθαρίσουμε πως οποιαδήποτε υπέρβαση θα πρέπει να είναι καλά μελετημένη. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μην υπάρχουν κίνδυνοι αποτυχίας. Να υπάρξει ένας προγραμματισμός διετίας. Αν υποστηρίξουμε αυτές τις παραμέτρους, είναι δεδομένο πως υπάρχει η δυνατότητα για την υπέρβαση. Είναι προτεραιότητα να μην αφήσουμε χρέη, για να είναι υγιής ο σύλλογος. Κοιτάζοντας πρώτα τα οικονομικά, έπειτα βλέπουμε και τα αγωνιστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τα όσα καταλόγισε στη διοίκηση ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, απάντησε:

«Τα οικονομικά της ΠΑΕ υπέστησαν διπλό και τριπλό έλεγχο, από τους κατάλληλους ανθρώπους. Παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία. Τώρα αν κάποιος θέλει να τα ερμηνεύσει διαφορετικά, είναι δική του υπόθεση. Εμείς παρουσιάσαμε τα έξοδα των μετακινήσεων των εκδρομών και υπάρχουν και τα χαρτιά από τον ταξιδιωτικό οργανισμό που διοργάνωσε αυτές τις εκδρομές και φυσικά δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που λέει ο κύριος Σκόρδας».
Για το αν κέρδισε εμπειρίες από τη διετή παρουσία του στη προεδρία της ΠΑΕ, δήλωσε:

«Είναι αλήθεια ότι κέρδισα εμπειρίες με την καθημερινή μου ενασχόληση. Είχα εμπειρία από διοίκηση με τη δική μου επιχείρηση, ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας πριν γίνω πρόεδρος και με την παρουσία μου στη προεδρία αυξήθηκαν οι παραστάσεις μου αλλά και η εμπειρία μου».

Για τα νέα υποψήφια μέλη της παράταξης, τόνισε:

«Η ενίσχυση της διοικητικής ομάδας ήταν απαραίτητη και η συμμετοχή αυτών των ανθρώπων είναι πολύ σημαντική. Ήταν οι καλύτερες μεταγραφές που μπορούσαν να γίνουν και έχουν βοηθήσει και οικονομικά στο παρελθόν. Ο κύριος Ορφανίδης, ο κύριος Παπαϊωάννου και ο κύριος Πόπής έχουν βοηθήσει και κολλάνε στο διοικητικό σχήματα, χωρίς να το διαταράξουν. Εξίσου σημαντικά μπορεί να βοηθήσει και ο κύριος Ευγενίου. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι βγαλμένοι από τα κάγκελα και τα τσιμέντα του Χαριλάου. Όλοι μας έχουμε όραμα για τον Άρη. Υπάρχουν ήδη κάποιες σκέψεις για το που μπορεί να αξιοποιηθεί ο καθένας, ανάλογα με τις ιδιότητες που διαθέτει. Ο κατάλληλος άνθρωπος θα πρέπει να βρίσκεται στη κατάλληλη θέση. Μιλάμε καθημερινά με τον προπονητή και αν εκλεγούμε θα είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε τα όποια θέματα υπάρχουν σε όλους τους τομείς».
Για την δική του ευθύνη, στη συμμετοχή της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα, δήλωσε:

«Υπάρχει ευθύνη για το άνοιγμα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τότε υπήρχε ένα μοντέλο λειτουργία που βάρυνε τον κύριο Σκόρδα. Αυτός είχε και το δικαίωμα διπλής υπογραφής. Δεν επιδέχονταν εύκολα κάποια αντίρρηση και μοιραία οι απόψεις μας έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα».
Για την επόμενη ημέρα των εκλογών και εφόσον επανεκλεγεί η παράταξη του, απάντησε:

«Έχει μελετηθεί η δράση και η συμμετοχή όλων αυτή τη διετία, έχει αξιολογηθεί, θα τεθεί υπόψιν και στο νέο διοικητικό συμβούλιο και ότι κριθεί ωφέλιμο θα το πραγματοποιήσουμε. Πάντα αναζητούμε το καλύτερο, κανείς δεν είναι πάνω από τους θεσμούς της ομάδας».
Για τους ισχυρισμούς του κυρίου Σκόρδα, σχετικά με τις μεταγραφές και το γεγονός πως υπογράφονται από τη γυναίκα του κυρίου Κόντη, απάντησε:
«Απλά είναι ένα τεράστιο ψέμα, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο».
Τέλος για τη στήριξη του «Σούπερ 3», δήλωσε:

Είναι το δυναμικότερο κομμάτι των οπαδών του συλλόγου, μας τιμά ιδιαίτερα η στήριξη του, χωρίς αυτό να σημαίνει εξάρτηση και οτιδήποτε άλλο, όπως προσπαθούν να μας προσάψουν κάποιοι. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε αυτά τα 2 χρόνια είχαμε επέμβαση ή υπόδειξη για τη λειτουργία της ομάδας από ανθρώπους του «Σούπερ 3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: