Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μίλησαν με Βρύζα

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα ενταθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την… τρύπα αυτή, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ερχόμενης σεζόν.

Στη λίστα που έχει καταρτιστεί, υπάρχει και το όνομα του Ζήση Βρύζα. Ο Έλληνας παλαίμαχος, είχε αρκετές επιτυχίες ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχοντας στην διάθεσή του λίγα χρήματα για μεταγραφές. Γι’ αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή του Βρύζα με τον Δημήτρη Γόντικα.

Όλα αυτά βεβαίως, στο πλαίσιο των επαφών για να βρεθεί ο εκλεκτός. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, ο Γιάσμικο Βέλιτς, συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο.



Τα είπαν με τους δύο



Από εκεί και πέρα, για το θέμα του προπονητή όπως έχουμε αναφέρει, τα ονόματα των Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Γιώργου Δώνη, είναι τα δύο επικρατέστερα, στην περίπτωση που δεν συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει ήδη σε κάποιες διερευνητικές επαφές και με τους δύο τεχνικούς, προκειμένου να δουν το κατά πόσο είναι ζεστοί να συνεργαστούν με τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι δεν είναι αρνητικοί, αλλά σαφώς δεν έχει προχωρήσει τίποτα καθώς όπως προείπαμε, πρόκειται για καθαρά διερευνητικές συζητήσεις.



Τα «λαβράκια» της Γκρέμιο



Η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Γκάμπριελ έδειξε πως οι δύο πλευρές δύσκολα θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οπότε είναι πολύ πιθανό η Γκρέμιο, μην έχοντας χρήματα να προτείνει κάποιους νεαρούς παίκτες ως ανταλλάγματα.



Πέντε καλές περιπτώσεις που μπορεί υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό είναι οι Φερνάντο, Μάριο, Μπρούνο Κολάσο, Νέουτον και Μαΐλσον.



Ο 19χρονος Φερνάντο θεωρείται αξιόλογο ταλέντο, είναι κεντρικός μέσος και πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 13 αγώνες, στους περισσότερους ως αλλαγή έχοντας μία ασίστ.



Ο Μάριο, είναι 20 ετών, κεντρικός αμυντικός με καλό ύψος (1.89μ.) και πριν δύο χρόνια ήταν η μεγάλη ελπίδα της Γκρέμιο, αλλά φέτος δεν έχει θέση βασικού, ενώ ο Μπρούνο Κολάσο είναι αριστερός φουλ μπακ, 21 ετών με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.



Ο 21χρονος Νέουτον, είναι και αυτός κεντρικός αμυντικός, έχει ύψος 1.84μ. και πέρυσι αγωνίστηκε σε συλλογικά 14 αγώνες, εκ των οποίων στους 9 ως βασικός, όπου και σημείωσε ένα γκολ. Τέλος, ο 22χρονος Μαΐλσον είναι κεντρικός μέσος με σπουδαίες οργανωτικές ικανότητες και αίσθηση του γκολ.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: