Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ιωαννίδης: «Δεν στέκει η χθεσινή ποινή»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», για τη χθεσινή απόφαση κατά του Ηρακλή και για τις επόμενες εξελίξεις στην ομάδα του Γηραιού.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Μελετώντας τα χαρτιά για αρκετές ώρες χθες, διαπίστωσα πως ο Ηρακλής είχε ασφαλιστική ενημερότητα τον Αύγουστο και μετά τον Απρίλιου. Πλήρωσε 33.000 και είχε ασφαλιστική ενημερότητα.
Εδώ μιλάμε για διαφάνεια. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το συναίσθημα των ανθρώπων. Δεν μιλάμε για μαγαζί, αλλά για ανθρώπους. Μίλησα ατελείωτες ώρες χθες με τους νομικούς. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο ήμασταν όλοι εφησυχασμένοι όλο αυτό το διάστημα. Χαρακτηριστικά μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, γιατί δεν ήρθατε ένα μήνα πιο νωρίς; Πάντως δεν στέκει η δυσφήμηση του αθλήματος, δεν στέκει η χθεσινή ποινή. Αν κάνει λάθος ένας υπάλληλος, δεν μπορεί να τιμωρηθεί μια ολόκληρη ομάδα.
Πρώτη φορά 5 κόμματα ζητήσαμε να ανοίξουν οι φάκελοι. Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα να μιλήσουμε με τον κύριο Πιλάβιο. Μιλάμε για την ισονομία και τη διαφάνεια. Στη Βουλή απολογούνται ακόμη και Πρωθυπουργοί, όπως ο Κλίντον στην Αμερική, τι σημαίνει το αυτοδιοίκητο; Δεν θέλουμε να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο, αλλά όταν μιλάμε για διαφάνεια είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί φοβούνται, τι φοβούνται και το επικαλούνται συνέχεια;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: