Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ιστορικό έγκλημα και εκτέλεση

Tα… παραμύθια του Τάκη οδηγούν τον Ηρακλή στην καταστροφή. Οι κινήσεις της απερχόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου και κυρίως του Τάκη, στέλνουν τον Ηρακλή στο χείλος του γκρεμού. Βέβαια και η αδιαφορία του Ρέμου, που ξύπνησε αργά, δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.
Όλοι φέρουν ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση που δημιουργείται. Κυρίως όμως η διοίκηση Τάκη και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την ασφαλιστική ενημερότητα. Σαφώς δεν έχει τελειώσει ακόμη το σκηνικό, αφού υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης, αλλά όλα συνηγορούν πώς ο Ηρακλής οδηγείται στη γκιλοτίνα. Οδηγείται στην καταστροφή. Βέβαια, δεν χάνεται η αισιοδοξία. Δεν πρέπει να χαθεί. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Μέχρι τέλους.
Τη Δευτέρα κατατίθεται η έφεση
Ο Ηρακλής θα καταθέσει έφεση τη Δευτέρα στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση. Η εκδίκαση της δεν θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη, όπως αναμένεται, αλλά αυτό πιθανότατα να γίνει την άλλη Τετάρτη, δηλαδή στις αρχές Ιουνίου. Αυτό έλεγαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας μετά από την απόφαση της Πειθαρχικής.
Η κατηγορία είναι για δυσφήμιση, αλλά με την ενέργεια της πράξης στις 14 Ιανουαρίου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για δικαίωση. Αυτό τουλάχιστον είναι το νόημα των όσων υποστήριζαν χθες το βράδυ οι νομικοί και οι άνθρωποι της ομάδας.Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: