Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Supporter Στεφάνου!!

Βρέθηκε χθες στο μπουθ της διοίκησης της ΑΕΚ στην Τούμπα ο ιδιοκτήτης της «Golden Star Ferries Shipping» που αναμένεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο πλέον.
Ο Supporter Στεφάνου
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ χθες ήταν στην Τούμπα. Ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Κωνσταντινίδης, το μέλος του Δ.Σ. Μάκης Κασνακίδης και ο τεχνικός διευθυντής Αρναρ Γκρέταρσον. Μαζί τους ήταν και ένα μέλος των Supporters. Ενας από τους επιφανείς επιχειρηματίες του club. Ο λόγος για τον εφοπλιστή Δημήτρη Στεφάνου. Τον ιδιοκτήτη της «Golden Star Ferries Shipping» που σύμφωνα με πληροφορίες να ενεργοποιηθεί περισσότερο μέσω του πλάνου των Supporters με το «άνοιγμα» στον κόσμο και την αγορά μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Ο Δημήτρης Στεφάνου έχει την ναυτιλιακή εταιρία μαζί με τον αδερφό του Γιώργο και είναι φανατικός ΑΕΚτζης με εισιτήριο διαρκείας, ενώ έχει εργαστεί και στην εταιρία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Παππά. Πάντως, για πρώτη φορά ταξίδεψε με την ΑΕΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι, κάτι που λέει πολλά…
Το βιογραφικό του Στεφάνου, έτσι όπως το βρήκαμε από το διαδίκτυο:
«Γεννήθηκε στις Στενιές Άνδρου. Τέλειωσε το Ναυτικό Λύκειο Άνδρου το 1970 και εισήχθη στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, Ασπροπύργου, όπου και απεφοίτησε από εκεί το 1973. Ξεκίνησε τη ναυτική του σταδιοδρομία σαν ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, στην εταιρεία του Στρατή και Μιχάλη Παλαιοκρασσά, (Compania Naviera Santa Irene), εξ’ Άνδρου, με διάρκεια από το 1973 έως και το 1975.Από το 1975 έως και το 1977, εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό.
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ταξίδεψε ως ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, στην εταιρεία του Νικόλαου Κούλουθρου – Aegean Oceanic, για ένα χρόνο, από το 1977 έως και το 1978. Από το 1978 έως και το 1984, ως υποπλοίαρχος πλέον, βρίσκεται στην εταιρεία του Αυγουστή Πολέμη, όπου και συνεχίζει τις θαλάσσιες πλόες του, που όμως το 1984 έως και το 1991, στην ίδια εταιρεία, αναλαμβάνει το Crew Managing, ως Crew Manager πλέον, λόγω σοβαρού ατυχήματος.
Μετά το θάνατο του κου. Αυγουστή Πολέμη και επί τρία χρόνια (1991-1994), εργάζεται στην Ocean Bulk, του κου. Παππά Πέτρου με την ιδιότητα του Crew Manager. Το ίδιο έτος (1994) και έχοντας αποκομίσει αξιόλογη πείρα στο χώρο του Crewing, ιδρύει με τον αδερφό του Γεώργιο Στεφάνου, στη Μανίλα των Φιλιππίνων την Bright Maritime Corporation, η οποία έχει ως αντικείμενο την επάνδρωση Ελληνικών και ξένων πλοίων με Αξιωματικούς και κατώτερα πληρώματα».
ΠΗΓΗ: www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: