Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Διαψεύδει η Σίτι για Ρονάλντο

Άμεση ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στις φήμες που τη θέλουν να καταθέτει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «πολίτες» ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο και πως όλα τα μεταγραφικά σενάρια είναι αβάσιμα.

Τόσο τα αγγλικά Μέσα, όσο και ο ισπανικός Τύπος έκαναν λόγο για δεδομένη πώληση του Πορτογάλου άσου το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι σχέσεις του με το Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι οι καλύτερες. Η Σίτι φάνταζε ως ο επόμενος σταθμός του Ρονάλντο, κάτι που όμως η ίδια η ομάδα διαψεύδει.

Η διοίκηση των «πολιτών» ξεκαθάρισε, το πρωί της Παρασκευής, πως η Σίτι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν είναι μέσα στους στόχους μας», δήλωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας στο «SkySports» και συνέχισαν χαρακτηρίζοντας τα όσα γράφονται αβάσιμα.

Τι προηγήθηκε

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι 150 εκατ. λιρών είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα αγγλικά και ισπανικά Μέσα. Οι «μερένχες» σκέφτονται σοβαρά να βάλουν πωλητήριο στον Πορτογάλο άσο, ειδικά μετά το ρήγμα στις σχέσεις του με το Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως αναφέρουν οι «As» και «Daily Mail», οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, αλλά μόνο εάν το ποσό αγγίζει τα 150 εκατ. λίρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στον «CR7», καθώς ο Σεΐχης Μανσούρ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Ισπανών, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Ρονάλντο αμείβεται με 200 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ενώ ο ατζέντης του παίκτη έχει αποκαλύψει ότι το επόμενο συμβόλαιό του θα είναι υψηλότερο κατά, τουλάχιστον, 100 χιλιάδες.

Σύμφωνα, με τον αγγλικό Τύπο, η Ρεάλ δεν θα έλεγε «όχι» και σε μικρότερη προσφορά, μόνο στην περίπτωση που μέσα σε αυτή θα περιλαμβάνονταν και ο Κάρλος Τέβες, ως ένα από τα ανταλλάγματα για την πώληση του Ρονάλντο.

Η Ρεάλ είχε δαπανήσει 80 εκατ. λίρες για να αποκτήσει το Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο πρόεδρος των Μαδριλένων είχε τονίσει στο παρελθόν ότι η τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται κοντά στο διπλάσιο από την τιμή αγοράς.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: